1. prednáška (23.9.): Historický úvod, začiatok axiomatického systému ZFC - po axiómu zjednotenia, axiómu dvojice a ich dôsledky.
2. prednáška (30.9.): Ostatné axiómy, operácie s množinami, definícia usporiadanej dvojice. (V texte začiatok podkapitoly 2.5, na slidoch je posledné, čo sme prebrali, slide s názvom usporiadaná dvojica.)
3. prednáška (7.10.): Relácie (definícia, skladanie, relácia ekvivalencia, čiastočné usporiadanie), Funkcie (základné vlastnosti, popis injektívnosti a surjektívnosti cez existenciu ľavého a pravého inverzného zobrazenia). V texte sme prešli podkapitolu 3.2 okrem záverečnej časti 3.2.1, preskočil som vzor a obraz zobrazenia (budeme robiť na cviku). Na slajdoch je posledný slajd, ktorý sme prebrali, je slajd nazvaný "surjekcia a pravé inverzné zobrazenie".
4. prednáška (14.10.): Čiastočné usporiadanie a dobré usporiadanie. (Z textu k prednáške som preskočil časť 3.2.1 - karteziánsky súčin systému množín.)
5. prednáška (21.10.): Definícia kardinálnych čísel, nerovností a operácií na kardináloch. Ako poslednú sme mali vetu 4.2.4.
6. prednáška (28.10.): Vlastností operácií na kardinálnych číslach.
7. prednáška (4.11.): Pokračovanie kapitoly o kradinálnych číslach - posledné, čo sme stihli, bol dôkaz, že kardinalita množiny reálnych čísel je c.
8. prednáška (11.11.): Dokončili sme kardinálne čísla. Začiatok kapitoly o axióme výberu. Z tvrdenia 5.1.2 som preskočil podmienky (iv) a (v). Vetu 5.1.5 sme si povedali bez dôkazu. Spravili sme dôkaz lemy 5.1.4.